Kaunis kuolema

Runoilija Seraphine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki järjestyy / niin käy joskus.
 

Hiljaisina päivinä
istutaan puiden alla ja
odotellaan pienesti
syksyn tuloa,

sitä hetkeä, kun ilma
tuntuu kylmältä hengittää
ja polkupyörän satulassa
on huurretta.

Kun alkaa
kirjavien lehtien karnevaali
ja kanadanhanhet ovat
kadonneet pelloilta,
ollaan vaiti
kuten hiljaa kuoleva maa.

Syksy on vakavaa kauneutta, kuin
lättäkköjen jäätyneet pinnat,

ikkunoiden väliin kuolleet perhoset.

Selite: 
Syksyä odotellessa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mieletöntä tunnelmointia, iski. Kauniin tästä tekevät nuo erikoisemmat yksityiskohdat, kuten pyörän satula, kanadanhanhet ja jäätyneet lätäköt ja perhoset.. Taitavasti vangittu tunnelma.

Perhana kun tuli heti syksy mieleen kun ton luki! Oispa se edes vähän kauempana...
Mutta hieno runo joka tapauksessa!

 

Käyttäjän kaikki runot