Sinä

Runoilija Pikku Sekopää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*verinen kyynel kun putoaa sulkee pimeys sen syleilyynsä ja ken siihen kajoaa kuoloon suloiseen vajoaa* Rakastaa pientä poikaansa 18.6.2009-----><3<3
 

Nousit ylös varjoista,
saavuit elämääni.

Poistit pelon sielustani,
pelastit henkeni pimeydestä.

Toit valon elämääni,
annoit rakkautesi minulle.

Uskallatko ottaa sydämeni vastaan,
kun sitä sinulle tarjoan.

Vai pelkäätkö satuttavasi itsesi,
niin kuin sinua on aikaisemmin satutettu.

Muistatko kun istuimme kalliolla ja katsoimme merta.
Kun puhuimme kaikesta.
Silloin sinä muutit elämäni.

Huomasin silloin että olemme kummatkin yhtä hajalla tämän maailman ruoskista,
jotka olivat ruoskineet meitä.

Itkin silloin pitkästä aikaan,
vaikka maailma oli kuivattanut silmäni.

Olin hajalla niin kuin sinäkin ja sinä korjasit minut.

Selite: 
kullalleni<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Siin ajatuksista on välillä vaikeaa ottaa selvää, mutta parempi niinkin, luulen.. ^^, Olen onnellinen jos viimeinkin sain jotain elämässäni onnistumaan... <3

 

Käyttäjän kaikki runot