Ikävä

Runoilija Pikku Sekopää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*verinen kyynel kun putoaa sulkee pimeys sen syleilyynsä ja ken siihen kajoaa kuoloon suloiseen vajoaa* Rakastaa pientä poikaansa 18.6.2009-----><3<3
 

Katseeni nostan kuuhun kasvavaan ja sieltä löydän kasvosi.
Sieltä tähtien joukosta etsin kaunista katsettasi, kunnes löydän sinut vierestäni.

Siinä istumme ja katsomme taisvasta.
Käännän katseeni kauniisiin säihkyviin silmiisi ja kosketat poskeani samalla kun tuon huuleni vasten huuliasi.

Suudelman ihana pehmeys ja komeytesi häikäisee minut rauhaan, jonka sinä aiheutat sydämeeni,
joka rakastaa sinua.

Huulieni verenpuna maistaa huuliesi pehmeyttä rakastavasti.

Vahvoilla käsivarsillasi sinä kiedot minut ihanaan kylmään rakastavaiseen syleilyysi, joka saa minut rakastamaan sinua aina vain enemmän ja enemmän.

Oloni on vihdoinki onnellinen ja rakastava, ja vihdoinkin tunnen olevani turvassa kainalossasi.

Kyynel vierähtää poskellein kun tajuan, että tosiaan rakastan sinua.

Kosketat kättäni ja katsot silmiisi pyyhkien kyyneleen poskeltain.

Hitaasti suutelen sinua syvästi ja pehmeästi.

Kun kuuntelet tuulen sointua sieluni lentää iloisena vapaana siinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä riittää tunnetta ja se on hyvä.. hieno runo on :) (kirjotusvirheet tosin vois korjaa, jos tarkka tahtoo olla :D)

 

Käyttäjän kaikki runot