haarautuminen

Runoilija Pikku Sekopää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*verinen kyynel kun putoaa sulkee pimeys sen syleilyynsä ja ken siihen kajoaa kuoloon suloiseen vajoaa* Rakastaa pientä poikaansa 18.6.2009-----><3<3
 

kirjoitan sydämestäni nämä sanat,
ne kirkkaudellaan minut sokaisevat,
kunnes valo sammuu pois,
ja järki ottaa vallan.

Eikö sanoilla ole merkitystä,
teoillani tahtoa murtaa jäätä,
peloissani pakenisin,
mutta miten?

Sydämeni pieni,
tiedottomana makaa,
tällä tiellä haarautuvalla,
päättämättömänä etsien,
reittiä oikeaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot