Nimetön

Runoilija lillis

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikävä..
 

terävät sanasi takertuvat minuun leikaten kurkkuni auki,
iskevät itsetuntooni kuin tappava viirustauti,
myrkyttävät sieluni ja sisimpäni,
hajottavat palasiksi sydämeni.

en halua elää,
haluan kuolla.
en ansaitse elämää,
maailma on kauniimpi ilman minua.

tahdittomat arvostelusi palastelevat uskoni,
ennen uskoin itseeni, nyt uskon vain kuolemaani,
tunnen itseni rumaksi, tyhmäksi, noloksi,
typeräksi, naurettavaksi, arvottomaksi.

en halua elää,
haluan kuolla.
en ansaitse elämää,
maailma on kauniimpi ilman minua.

lujat iskusi mustaavat mieleni,
sammuttavat jokaisen valon rippeeni,
koen, että kukaan ei rakasta minua, nyt eikä koskaan,
olen pelkkä virhe, saatana, olen jotain turhaa.

en halua elää,
haluan kuolla.
en ansaitse elämää,
maailma on kauniimpi ilman minua.

i kill myself.

Selite: 
"hei, sattuuks suhun, onks jokin huonosti?" mmm njaa, oliskohan..
Kategoria: 
 

Kommentit

Helvetin upeaa tekstiä, niin aidosti kirjoitettu..
Pystyn samaistumaan tähän, sillä ajatukseni ovat tuota luokkaa, vaikken sitä kovin myönnäkään.

Ainoastaan tässä häiritsee isojen alkukirjainten puute.
Muuten tämä on helvetin upea. suosikkeihin!

Pelottavan kaunis,
sellanen todella vahva teksti. :)
Mutta muista; koskaan ei kannata
sellaista tehdä mikä satuttaa sinua itseäsi,
tai muita lähimmäisiäsi.
Tiedätkö?; asioilla on tapana järjestyä. :)

Mä tosissaan pidän täsät runosta aivan mahtava. Siis tosi paljon asiaa kaikkea ihanaa ja surullista, koskettavaa ja tuskaista... SInä kirjoitat tosi kauniisti. PIdän kirjoituksistasi, olen aina pitänyt. Mutta ole kiltti äläkä tapa itseäsi. En minkäkään ole vielä tappanut itseäni. Jumala tuli elämääni... Siksi en ole tappanut itseäni. Oletko sinä josksu kokeillut jumalaa? Se voisi olla ihan hyvä juttu.
Mutta rakastan tätä runoa aivan mahtava... Toivoisin että vastailet minulle mahd. pian.
Olisi nimittäin mukava kuulla mitä sinulle kuuluu?

jotenki "kamalan" hieno. o: tai jtn. mut hienosti taas kirjotit, niiku aina. :>

Kaunista ja vahvaa tekstiä.
Mutt J, kuule mun maailma ei ois mtn kaunista ja jos et olisi osa sitä. :/
ja tästä runosta viellä, tämä on herkkä runo.

"I kill myself"
-no et varmana. :/

Sanat iskivät minuun, pysäyttivät.. Tiedän ettei auta sanoa, et ole ainoa. Mutta siltikkin sanon, tiedän tunteen. Ja sen tuskan. Hyvin kirjoitat, suoraan ja täydestä asiasta. Pidän todella tästä. Mutta tiedätkö, koitahan silti jaksaa. Kyllä sinuakin tarvitaan!

Tuskaa täynnä oleva...Kyllä sinä ansaitset elämän
maailma ei olisi parempi ilman sinua,jokaisella ihmisellä on tarkoituksensa,myös sinulla...
Olet TÄRKEÄ IHMINEN ja osa tätä maailmaa.

 

Käyttäjän kaikki runot