Nimetön

Runoilija submission

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähdit pois, ei se mennyt niinkuin piti, siksi, minusta tuli ihan pipi. ja mun rakkauteni vaan nauraa
 

en koskaan epäillyt,
en kertaakaan,
en sinua, enkä varsinkaan itseäni.
olisin juossut päin seinää jos olisit sanonut, että pääsen sen läpi.
et sanonut ja tyhjiö päässäni vain kasvoi,
et kertaakaan käskenyt et nevonut.
olin eksynyt
ja sitten joku toinen käski ja olin sekaisin,
tyhjö tarvitsi täytettä ja ajattelin mennään metsään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot