ajatus

Runoilija submission

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähdit pois, ei se mennyt niinkuin piti, siksi, minusta tuli ihan pipi. ja mun rakkauteni vaan nauraa
 

Ajattelin sitä kivutonta tilaa,
joka esittäytyi minulle sinun jälkeesi.
Se näytti sokerilla kuorrutetulta hymyilevältä päivänpelastajalta,
mutta kun raapaisin kuorrutusta,
sen ilme muuttui ja sokeri ropisi pois.
Se sylkäisi minua kasvoihin
ja jätti minut kitumaan.
yksin siinä kyyhöttäessäni löysivät tuhannet oliot tiensä luokseni
ja kävivät minua nöyryyttämään uudestaan ja uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno kuvaus. en löydä sopivaa sanaa kuvaamaan tunteita tähä runoon. hieno on.

Hieno runo. "Se sylkäisi minua kasvoihin" toimii hyvin :)! Jätä runojen lopusta nuo kolmoispisteet pois niin toimii paremmin?!

 

Käyttäjän kaikki runot