Valkoinen pilvi

Runoilija Eero Lehto

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.8.2010
Viimeksi paikalla: 21.1.2024 11:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pienet asiat, tässä hetkessä isoja
 

Hiljalleen enkelit lentää
läpi valkoisen pilven
kertovat sinut ottaneen, vieden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkän kaunista

kaunista ja herkkää kerrontaa, pidin!

Surusävyisen Kaunis.

kauniin surullinen!

 

Käyttäjän kaikki runot