Tyttö

Runoilija 3f47338f4f3a1469c2d868855dfb7187

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2006
Viimeksi paikalla: 18.9.2018 14:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Äiti,
miksi olen niin pieni?
-kuuluu ääni viaton,
hento
joka katoaa tuulen mukana

Tytöllä mekko päällä
kimaltava silkkihuivi,
muovinen haltiasauva

Äiti,
miksi olen niin pieni?
-kouluikäinen kysyy ihmeissään,
saamatta silti vastausta

Isä katsoo vain jalkapallo-ottelua

Äiti!
Miksi et vastaa minulle?

Lukiolaisena suusta tulevana
kysymys tuntuu oudolta

Äiti!
Miksi et koskaan vastannut kysymykseeni?
-Vihdoinkin hän saa vastauksen

Nuorena podin tuskaa
en ollut vielä valmis hoitamaan sinua

varttuessasi luulin sinun tietävän
että puhuit mollamaijallesi

sillä me olemme täällä
taivahan suuressa kodissa
joka jonain päivänä,
sinutkin luoksesi ottaa

Selite: 
ehkä hiukan outo, muuta tätähän nykypäivän elämä on..
Kategoria: 
 

Kommentit

Realistista, hieno runo :)

kaunis, jokseenkin tutun tuskainen.. suosikit. ^^

mun mielestä tää on hyvä ja ajatuksia herättävä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot