Kesä

Runoilija Hinza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Järjetön rakkaus pelottavan vahva
puristava voima,
sano miksi se kaiken uskoo.
Miksi se toivoo,
Miksi se kestää,
Miksei sitä hengeltä saa.
 

'Rakastaa,
ei rakastaa...'

Päivänkakkaran lehdet
putoavat aallokkoon
kyynelten saattamana.
Katsoimme tätä maisemaa
joskus kaksin
käsikädessä.

Tuuli puhaltaa mereltä päin.
'Rakastaa...'
Minä hymyilen.
Kuvittelen sinunkin
olevan tässä.

Aurinko lämmittää kasvojani.
Tuntuu kuin hymyilisit takaisin
minulle rajan takaa.

Syksy ei ole enää kaukana.
Lämmitäthän silloinkin
jokaista solua kehossani.

Suojelusenkelinä pysy
rinallani rakkaani.

Loppuun saakka.

Selite: 
Sleep tight my angel. We'll see in another future. I hope.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot