Liian usein...

Runoilija pieninmyy

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liian usein tuntuu, ettei jaksa enää jatkaa tätä liian pitkää, raskasta matkaa. On tää usein niin kovin liian julmaa, ainaki mulle, ehkä olen vaan liian heikko tähän kaikkeen, tähän niin kovaan, raskaaseen ja NIIN julmaan maailmaan.. Ehkä joskus vielä löydän itseni ja paikkani tässä pahassa maailmassa, tai sitten en...

Selite: 
en vaan jaksais enää jatkaa yhtään tätä matkaa... :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot