ps. rakastan sua

Runoilija HeartBreaker

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun ekaa kertaa kävelit mua vastaan, en huomannut sua, mutta sä huomasit mut.
Toisella kerrallakaan en huomannut sua, mutta sä mut.
Nyt.
Kävelet mua vastaan, huomaan sun ihanan hymyn.
Juttelen sulle, olen kiinnostunut, sinä et..
Mikä meni pieleen?
liianko myöhään huomasin sut? miksi sua ei yhtäkkiä kiinnostakkaan?
En tajua sua, en tajua mitään, tajuan ainoastaan sen, että kun todellakin välittää toisesta, mutta hän ei sinusta se todellakin satuttaa..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkaudesta rakkaudettomuuteen hienosti vie runosi

 

Käyttäjän kaikki runot