Jos Vain Voisin

Runoilija HeartBreaker

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen sekaisin, sekaisin tunteista, sekaisin kaikesta.
en jaksa odottaa vastaustasi, jos vain voisin, sanoisin sinulle paljon, paljon koskettavia sanoja.
jos voisin, kertoisin sinulle kuinka paljon välitän sinusta.
jos vain voisin, kuolisin päästäkseni vierellesi..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkauden vuoksi ihana

 

Käyttäjän kaikki runot