huomenna

Runoilija ninjapingu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päästä pehminny jantteri
 

Tahtoisin sua tänään halata
mut vasta huomen voit tänne palata
sinua sitte koko illan ajattelen
tekstareilla pommittelen
yön katselen lätkää
mietin et onneksi rakastat minua pätkää
huomenna sitte luen ja ruokaa valmistan
illalla sinua rakastan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo! Pidin paljon..

 

Käyttäjän kaikki runot