Hei hei koulu

Runoilija Nahkarapu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meni vuodet,
hitaasti,
nopeasti.

Tuntui ikuisuudelta,
on ikuisuus,
suoritettu velvollisuus.

Nyt hymy huulilla hyvästelen,
viimeisen askeleen astun aulaan,
ja ulos maailmaan.

Kiitos kaikesta,
opetuksesta, ohjauksesta,
vitosista, kympeistä,
unohdusmerkeistä ja istumisista :)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi, ei se koulu vaan siihen lopu, vaikka niin haaveillaan:).

Mä sain kyyneleet tästä silmiin :')

 

Käyttäjän kaikki runot