Lennän pois, tahdostasi

Runoilija Nahkarapu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun on kylmä.
Minua paleltaa, etkä sinä lämmitä.

Miksi pakenet minua?
Eikö sinua enää palella?

Minä vapisen vilusta ja pelosta.
Sinä näytät hylkäävän minut päivä toisensa jälkeen.

.. Enkö ole enää lintusi?

Kuulen edelleen kuiskauksena sen ..
Ei väliä vaikka minä lentäisin pois.

.. En taida olla lintusi enää ..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä vähän perusruno, mutta tässä on jotain uutta myöskin.
Tykkään tästä, se on juuri sopivan haikea, ei liian, mutta kuitenkin sopivasti.
Keskitys sopii tähän.

 

Käyttäjän kaikki runot