Laituri~

Runoilija Ade Goes Rawr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on tunne joka ei koskaan katoa<3
 

On täysikuu. Istumme kaksin lehtisellä laiturilla ja katselemme taivasta. Se on niin kirkas ja samalla niin pimeä. Käännyn katsomaan sinua ja tähden kirkkaita silmiäsi. Silmäsi ovat niin syvät että niihi voisi vain upota. Huomaat minun katselevan sinua ja käännyt minua kohti. Suutelen hitaasti tulen punaisia huuliasi ja kuiskaan korvaasi "tällä hetkellä en haluaisi olla missään muualla kuin tässä". Punastut hieman ja nojaat rintaani vasten. Laitan kylmät huuleni korvasi viereen, suutelen kaulaasi ja kuiskaan hitaasti korvaasi "rakastan sinua".

Selite: 
Tuli taas pitkästä aikaa kirjoteltua :3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot