Nimetön

Runoilija Usvanneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit ainut jonka halusin, ainut josta välitin
Pääsin sinusta vihdoin yli
Ja nyt luonasi odottaa lämmin syli
En tiedä mitä teen
Päädynkö edes minkäänlaiseen päätökseen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedän tunteen. Olen itse ollut sellaisen valinnan edessä.
Neuvoja siihen ei ole ja vaikea se päätös tulee olemaan. Tekee sen sitten suuntaan tai toiseen.
Kuitenkin epätietoisuus on kaikkein pahin.

 

Käyttäjän kaikki runot