Nimetön

Runoilija Usvanneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et tiedä niistä haavoittuneista siivistäni,
jotka varjoissani näkyvät.
Et näe sydämeni hidasta kuolemaa,
kuinka se aina sykkii harvemmin.
Et näe jalkojani,
jotka juoksevat sinua karkuun tuhatta ja sataa.

Takaisin ei ole enää paluuta ,
sen olet osoittanut.
Eteenpäin en pääse,
minulla on siihen liikaa esteitä.

Suurin murheeni on se,
että useimmiten näen vain selkäsi,
kauniit rikkinäiset siipesi,
enkä enkelinkasvojasi,
jotka peittävät syvä murhe

Kerro minulle edes se, kulta,
miksi olet surullinen ?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot