Kun arki ottaa askelia

Runoilija Hiekkakakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä on oltava nyrkkeilijä.
 

Miten voi tuntea tuulen kasvoilta
kysyit ja naurahtelit
olin vakavana hiljaa
olin seinä

ja minä jumppasin itseni hikeen
hikoilin istualtani
olin kohtalokas ja taiteilija
minulla oli vetiset silmät
verevät

minä, tuuliposki
vihmailme mitävain
ja sinun kätesi miehinen kuin mikä
vakaa realistinen vatupassi

olen kai harmissani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot