Eikä myrsky minuun löisi

Runoilija Hiekkakakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Välillä on oltava nyrkkeilijä.
 

Painostavan aistii ensimmäiseksi
mykiksi uskotellut hahmot
ja hiljaisella tavalla myös minä

On vain odotettava vielä hetki

Kaiken tapahtuessa kerralla
on itseinho terapianmuoto
sellaisenaan paikkaa
kaikenlaiset kolot

Miten pystyitkään aina kuvailemaan
tunnetiloja sanomatta kertaakaan sattuu?

Kulutetussa ilmassa
hankalinta on koettaa olla täyttämättä keuhkoja
(en minä ainoana itke myrskyille lapsia)

Valehdellessani anna paikkani
myrskynsilmässä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot