Kuun tytär ja Auringon poika

Runoilija ChicoDelSol

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä ja minä
Kuun tytär ja auringon poika

Sinä peittelet minut tummaan verhoon
ja valvot valon unta.
Minä nousen uuteen päivään
ja kiedon sinut lämpimään syleilyyn.

Elämme toisistamme,
toisiamme varten.


Aamun sarastaessa
sytytämme savukkeemme
auringon säteistä.

Sen jälkeen sukellamme
toistemme silmiin.

Ja illan hämärtyessä
karistamme tuhkat
kuun pinnalle.


Ennen vaelsin yksin yössä,
nyt kannan mukanani aurinkoa.

Ennen nukuin päivät yksin,
nyt minulla on kuu kainalossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kauniita vertauskuvia.

Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot