Minun rakkauteni

Runoilija ChicoDelSol

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Minun rakkauteni on runo.

Ei kenenkään muun kirjoittama tai lausuma,
vaan sydämeni tuntema.

Se ei ole sanahelinää, 
eikä rimmaavia riimejä,
vaan jotain sanoja suurempaa.

Minä en turhaan runoja lausu,
sillä niiden voima on mahtava,
jos kuulee ja näkee myös muulla,
kuin korvilla ja silmillä.

Niin minä tunnen..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä tulevat esiin tunteet!

Runon saa lausua
ihan miten vaan :)

Tamahan on ihastuttava oodi runolle, jos vahan vaihtaisit fonettia olisi todella mahtava!

 

Käyttäjän kaikki runot