Maanantai

Runoilija CJ HUNTER

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: anna minulle kolme kaljaa niin kirjoitan sinulle runon
 

se on selvä merkki maanantaista
kun vasta aamuun ollaan herätty
koiviltani ennen kahvia
koiran paskat kerätty

suihkuun siitä siirtymä
levitin jo shamppooni
vedet poikki akka rääkyy
housuissansa tamppooni

akkavallan tarkkailussa
putkistoa rymistelen
kun on nämä naisten päivät
joku toinen kerta hymistelen

nälkäisenä aamu pöytään
saaan eteeni puuron vetelän
perhemurha mielessäni
ja pako lämpöön etelän

pikkuisen jo piristää
vetelen päälle kolttua
sentään jossain suonistoissa
suomalaista solttua

kun vasta oven auki saanut
niin heti lentää perkeleet
järkyttävä hirmumyrsky
vihmoo rännät lumet veet

auto kyllä pihassa
jostain syystä täytyy tarpoa
kun omistaa pirttihirmun
ei tarvi käyttövuoroa arpoa

raskas päivä kääntyi iltaan
ei se niinkään ruoka maita
ajatukset mielii muuta
olisiko tiistaita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau ! Tämä oli villiä menoa ja niin Ihana !

Loistavaa maanantaimenoa runon muodossa. :)

No väkisten räpsähti mieleen, että kun on rätit niin maailma kaatuu päälle, ja maanatai kruunaa koko jutun, niin tässäkin!

Luoja, juuri ehti toipua siitä tosiasiasta, että löysin hyvän riimirunon keskellä aamuyötä puhtaalla hakuammunnalla ja sitten tulen lukeneeksi tämän ja nauraneeksi napa kaarella.

Siis, voiko tämän suomalaisempaa olla? Rakastan erityisesti tuota
"vedet poikki akka rääkyy
housuissansa tamppooni"
sekä
"Perhemurha mielessäni,
ja pako lämpöön etelän"
Pakko kai on suosikoida ja kahlata koko tuotanto läpi, pelastanee päivän jos toisenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot