Nimetön

Runoilija Tapani

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.4.2006
Viimeksi paikalla: 10.8.2017 12:03

Asuinpaikka: Ylivieska
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla oli tapana
ajatella suuria asioita
ja kirjoittaa suuria sanoja
ihastuksen innoittamana

Uskoin että Rakkaus
on inspiraationi

Miksi siis
olen niin sanaton nyt
kun sydämeni on täynnä
lämpöäsi

En halua huutaa nimeäsi
vuorten huipulta
tai piirtää kasvojasi
pilvilinnojen portteihin

Haluan vain
antaa itseni näkyä silmistäni
kun katson sinuun

ja unohtaa pelon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mykistävää kauneutta runossasi... sanattomana ihailen...

Aivan loistava!

Rakkaus tekee joskus sanattomaksi...tuntuu ettei ole oikeita, sopivia, riittäviä sanoja.

Kaunis, kaunis runo.

Aivan mahtava runo! Hyvää syntymäpäivää:-)))

Uskomattoman upea runo! Ihastus on keikahtanut rakkauden puolelle. Rauhallinen tunnelma, josta lukijakin nauttii. Rakkaus on suurin ilman pilvilinnoja.

Upea runo, alusta loppuun.

 

Käyttäjän kaikki runot