Kun toivo loppuu

Runoilija Vain valkoista tuhkaa

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ilman tuskaa ja suruja, en minä osaisi kirjoittaa yhtään runoa"
 

Aina vaan sanotaan,
että aika haavat parantaa.
Mitä jos haava olisikin niin syvä,
että alkaisi pelkäämään.
Pelon jälkeen tulisi epätoivo,
joka alkaa pieninä paloina viedä sinua pimentoon.
Mitä vähemmän sinussa on enää toivoa,
sitä enemmän alkaa elämä tuntua tyhjältä.
Kun sinussa on enää tyhjyys,
se imaisee sinut mukanaan kadotukseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ja raakaa, synkkää totuutta!

Aika surullisia ajatuksia kyllä, mutta hieno runo. Ja hyvää synttäriä!!

Aika parantaa haavat, mutta arvet jäävät iäksi! Todella kaunis!:)

Totta toinen puoli, mutta aina toivo elää. Pelon voi voittaa ja kadotuksen kuilun täyttää sementillä.;)

 

Käyttäjän kaikki runot