Yksin

Runoilija DonRoope

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Menestys on uskalluksen lapsi!
 

Tilaan kahvin ja selaan jotakin lehteä.
Istun ja odotan, kun ei ole syytä lähteä.
Mietin kuinka voikaan olla ihminen yksin.

Katselen ulos ikkunasta ja seuraan ihmisiä.
Yritän löytää edes joitakin tuttuja kasvoja.
Jää lehti auki ulkomaan uutisiin ja kahvi kylmenee.

Taas istuin pitkään enkä huomannut yhtään tuttua.
Kahvi saa jäädä, nousen ylös ja mietin tätä juttua.
Kuinka voi olla ihminen yksin keskellä suurkaupunkia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm...mielenkiintoinen kysymys, jota olen itsekin joskus pohtinut. Kysymys: Miten voit olla yksin siellä missä ihmisiä on ympärilläsi paljon? ...vai asuuko yksinäisyys sydämessäsi? Upeasti olet asian runoosi saanut.

Voisin väittää, että vain siellä se täysin onkin mahdollista, olla täydellisen yksin ja unohdettu!

 

Käyttäjän kaikki runot