Aada-Lumenalle

Runoilija DonRoope

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Menestys on uskalluksen lapsi!
 

Iltojen hämyn,
aamujen sumun.
Ne tahdon kanssasi jakaa.

Auringon lämmön,
sateen tunnun.
Ne tahdon kanssasi jakaa.

Ystävien ilot,
sukulaispidot.
Ne tahdon kanssasi jakaa.

Elämän retket,
onnen hetket.
Kaiken tahdon kanssasi jakaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävälle todella kaunis runo <3

Sain mieleen serkkuni
kiitos siitä sinulle :')

Suosikit ->

 

Käyttäjän kaikki runot