Tyhjyyteen

Runoilija DonRoope

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Menestys on uskalluksen lapsi!
 

Elämä karkeana karjuu.
Huutaa ääneen kirosanojaan.
Ravistelee meitä hartioista,
aivan kuin raa'asti tappaakseen.

Tunnen sen otteen ja haluni horjuu.
Se tuijottaa vain kylmillä kasvoillaan.
Irti haluaisin tuosta kastseesta,
vaan en jaksa ja liu'un pimeyteen.

Tyhjyyteen putoan ja elämäni murtuu.
Helvetti kutsuu perkeleillään.
Elämässäni sainko koskaan kiitosta.
Pyysinkö sitä edes, varmaankaan en!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kivisen ja sänkisen kuuloinen runo. kylmä sänkikivi.

Väkevää, miehekästä tulkintaa. Itsetutkiskelua, voimakkain sanoin.

Tervetuloa sivustolle! =)

voimaa uhkuva miehinen runo...hieno!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot