Elämän voitto

Runoilija DonRoope

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Menestys on uskalluksen lapsi!
 

Vailla kaunista kuvaa ja näkyä,
kuljin eloni pitkää taipaletta.
Annoin ajatukseni ilotta häilyä,
ilman elämän vakavaa aietta.
Jokin puuttui kai ihmiseltä,
jokin kaunis ja korvaamaton.
Kuristi ajatus ihmismieltä,
ilman sitäkö olisin onneton?

Tahdon huoleni kuitenkin jättää,
taakse kauniin ja hellän unelmani.
Huolille hyvästit taidan heittää,
antaa niille jäähyväissuudelmani.
On kai aika antaa elämän voittaa,
ja tarttua hetkiin onnellisiin.
Antaa siis onnenkellojen soittaa,
minä kuljen uusiin unelmiini.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot