Väreilyä

Runoilija DonRoope

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Menestys on uskalluksen lapsi!
 

Hiljaa, niin hiljaa
lähes äänettömänä
lepää luonto ja
loppukesän lumottu ilta.

Rauhaa, syvää rauhaa
on täynnä sydämeni.
Näkyy taivaalla tähdet
ja laiturilta kuunsilta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih... ihana hetki luonnossa... kaunista väreilyä. Sieluni silmin tähän heittäydyin, kaunista ja rauhallista. Ihana runo!

Kaunista väreilyä sisimmässäsi :)) Kaunis on myös runosi.

Kauniisti maalattu mielenmaisema.

Katsomme siis samoilla silmillä sinistä hetkeä...Hienoa!

ihanaa,rauhallista,kaunista....

Vau... olin mukana tunnelmassa, paikassa josta kirjoitit tuon.

 

Käyttäjän kaikki runot