Luulin Ystäviksi

Runoilija Lape

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olet kaunis, olet kummallinen.
 

Miksi te teette tätä mulle?
Ettekö te nää, että muhun sattuu?
Minä luulin, että me oltiin kavereita.
Mutta nyt puheistanne päätellen minä olen teille vain riesa, josta haluaisitte päästä eroon.
Te ette hauku, mutta puhutte pahaa ja valehtelette.
Sitten nauratte jutuille, joita ette minulle kerro.
Kyynel poskella.
Masennus sielussa.
Ette ole koskaan kanssani.
Minuun sattuu, todella sattuu.
Mutta te ette välitä.
Kuka välittäisikään..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot