sekavuutta

Runoilija pikkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I carry your heart, I carry it in my heart.
 

Toisinaan haluaisin vain vihata sinua,

niin syvästi vihata,

että se peittäisi loputtoman rakkauteni.

Etten tuntisi ikävääni,

loputtomalta tuntuvaa

kappaleiksi repivää ikävääni.

Tule kotiin,

en halua vihata.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnekuohuntaa vihasta rakkauteen.

vahvoja tunteita, viha ja rakkaus, käsi kädessä.

 

Käyttäjän kaikki runot