Kun nukut

Runoilija pikkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I carry your heart, I carry it in my heart.
 

Kun katselen sinua nukkuvaa,

Kuuntelen.

Pohdin.

Kenestä näet unta?

Mitä ajattelet aamulla herätessäsi?

Ketä?

Minua, toivoisin.

Voi kuinka paljon sitä toivonkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä <3

 

Käyttäjän kaikki runot