Minä Ja Hän

Runoilija borishurme

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

24 Vuotias nuorimies, joka kirjoittaa runoja ja tekstejä. Inspiraattoreina Leonard Cohen,Ville Valo, Bruce Springsteen,Tom Waits ja Eino Leino.
 

Sinä olet meri
Minä olen maa
Sinä olet aurinko
Josta voimani saan

Sinä olet kaunis
Minä ruma ja raihnainen
Mutta kuka kuoreen katsoo
Ei ymmärrä rakkaudesta mitään
Sillä luonne on se mikä menee kaiken edelle
Kuten perhe, jonka omistat
Kuten asia, jota teet rakkaudesta, et rahasta

Sinä olet minun sydän
Ja se jota rakastan
Sinä olet se, jonka kanssa jaan
Surut ja murheet
Ja jaan rakkauden puheet

Sinun silmäsi ovat siniset, niin kuin meri
Sinun huulet ovat pehmeät, kuin vastasyntyneen vauvan iho
Sinun katseesi on kutsuva, ja vastustamaton
Ja Sinun otteesi minusta ja lantiostani on tukeva
Kuin vanha tammi, joka ei tuulessa huoju, eikä myrskyssä horju.
Sinun ihosi on pehmeä kuin, kuin sileäkarvaisen koiran turkki
Ja Sinun hiuksesi tuoksuvat sitruunalle ja järven vedelle
Ja Sinä saat minut onnesta sekaisin, niin kuin menisin transsiin
Kun laitat kätesi, käteeni ja sanot rakastavasi minua
Katson sinua takaisin, ja sanon että rakastan sinua
Teen sen alttarilla, teen sen kotona, teen sen missä vaan.

Sinä tulet minun luokseni, kun kaipaat lämpöä ja läheisyyttä
Sinä suljet oven, ja sammutat valot. Kun henkinen rakkaus
Ei yksistään ole riittävä, ja sinä viet minut pyhimpään
Kun minä olen Aatami, ja Sinä minun Eeva.
Luonnon pukema, ja Maailman rakastama

Sinä olet minun ruusun tuoksuinen vaimoni
Ja kaihoni, kun olet poissa
Paikoissa noissa, joihin minä en pääse tai voi tulla
Sinä olet lapseni äiti, jos haluan joskus isäksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot