Venuksen syntymästä

Runoilija Snöfrid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2007
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 0:06

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Venus syntyi merestä
Venus oli muusa
niin minäkin olisin tahtonut
mutta osakseni osui
tehdä kuten mestari käskee
ja juuri niin minä teenkin
vieläpä omasta tahdostani
väistyn mieluusti taka alalle
uuden maalikerroksen alle
sillä minä synnyin tulesta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wow, tää on tosi hyvä. Miten sä osaat?

 

Käyttäjän kaikki runot