Nähtyä

Runoilija Snöfrid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2007
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 0:06

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Olen nähnyt kuolleen linnun kaupungissa
ja miljoona ihmistä käveli sen ohi
mutta minä olen nähnyt
olen nähnyt kuinka puiden lehdet tippuvat
olen nähnyt sen
jo viisitoista kertaa
ja Aleksis Kiven patsaan ohi
olen kävellyt ainakin tuhat kertaa
ja olen nähnyt tytön suutelevan tyttöä
oman selkäni peilistä
onnellisia aikoja
ja surullisiakin
auringonlaskuja veden pinnassa
mutta sinua en ole nähnyt
paitsi kauan aikaa sitten
olet samanlainen kuin silloin
olet vain nähnyt enemmän
niin minäkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkään <3 miksi ihmisten pitää muuttua niin ettei niitä enää tunne?

 

Käyttäjän kaikki runot