Ikuisuus

Runoilija Snöfrid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2007
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 0:06

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

vuosi kuluu taas ohitseni
ja kuin hetkestä
en siitäkään saa kiinni
en siitä en mistään
en sun kädestäkään
mutta rakkaushan ei ole ikuista
tai no onhan se
onhan se
ikuista kunhan se tukahdutetaan
heitetään kivi järven pohjaan
nukahdetaan taas vuodeksi lisää

Selite: 
carpe diem!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot