Hiekanjyvä

Runoilija Snöfrid

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2007
Viimeksi paikalla: 28.9.2015 0:06

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

ja kun on niinkin kauan odottanut
mitä enää yksi päivä merkitsee
mitä se on muuta kuin hiekanjyvä

mitäs muutakaan
kuin pistelevä hiekanjyvä
jalkapohjaa kalvava
hamapissa narskuva
silmiä kirvelevä
kynnen alle pinttyvä

siirtolohkare

Selite: 
sitten sainkin odottaa vielä viikon!
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistoruno ilman taka-ajatuksiakin!

Runossasi on selvästikin muutama "painava sana"... :D

 

Käyttäjän kaikki runot