Aurinkokehrääjä

Runoilija Suvetar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Särkynyt sydämeni on ylitsevuotava maljasi, Äitini.

Tämä on punatukkainen pakanapapitar. Täynnä riemua ja tulvillaan murhetta, riippuen siitä, mitä päivä kantaa.

Tärkeimmät sanani ovat rakkaus ja hiljaisuus. Ja niistä nämä runotkin on koottu.
 

Perhosen siipipeilillä
merkkejä

kuin muinaista kirjoitusta

elämän tummaa, väkevää
häviävää jokaisesta kosketuksesta

Minä istun

iltalamppuni valossa

yritän lukea
leikin muistamisen tulella.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erityinen,
ja Tunnelmallinen.

Erityinen,
ja Tunnelmallinen.

 

Käyttäjän kaikki runot