Vuosi Lähdöstäsi

Runoilija DrunkenSailor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Leevi & The Leavings
The Beatles
KMFDM
Maj Karma


let it be
 

kesken ruokatauon töissä,
tupakan puolivälissä

se iskee minuun kuin
sydänkohtaus

tuoksusi?

käsien tärinä,
nieleskelty itku
hitaat liikkeet,

älä vain itke,
älä usko enkeleihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma

Huh. Kylmänväreitä. Huh.

hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot