Saavuttamaton

Runoilija feebleminded

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikkia ei vain ole luotu olemaan onnellisia..
 

olen nähnyt paljon kasvoja,
kukaan heistä ei vain vastaa sinua.
Kerran sinut mun tarvitsi nähdä vain,
ja en enää voinut hillitä tunteitain.

Mikä sussa sitten oli niin erikoista,
ne silmät vai se kiilto sun katseessa.
Joku sussa mielenkiinnon herätti,
se luonne vai kun sä lähdit.

Siitä asti olen kaivannut sinua,
sitä kuinka me naurettiin kulmilla.
Nyt jo ainakin kuuden vuoden jälkeen,
yhä toivon että mietit mitä teen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot