haave vain.

Runoilija feebleminded

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikkia ei vain ole luotu olemaan onnellisia..
 

Rakastan sua,
mut en tiedä huomaatko sä ees mua.
Kunpa oisin tajunnu sanoo sen sulle aikasemmin,
nyt toivon että voisin tajuta sen pari vuotta myöhemmin.
Kaikkeni oon yrittäny,
muttei mikään sun huomiota herättäny.
Jospa saisin ees yhen lämpimän katseen,
mut sellaisia luot vain johonkuhun toiseen.
unissani saan sut vain itselleni,
niissä sä nauroit mun jutuilleni.
unissani myös välitit musta,
ja mä sain kiinni pitää susta.
joka yö elän mun omaa fantasiaa,
kunnes tulee aamu ja mut jälleen masentaa..

Selite: 
en vaa jaksa enää..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot