Satutan

Runoilija feebleminded

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikkia ei vain ole luotu olemaan onnellisia..
 

Sinua satutin,
vaikka sinua rakastin.
Sanot jo anteeksi antaneesi,
mut mistä tiedän sun oikeat tunteesi.
Ja vaikka tajuaisin anteeksi saaneeni,
niin silti valuu taas kyyneleeni.

Inhoan itseäni,
inhoan hirveää tekoani.
Itselleni anteeksi en koskaan voi antaa,
mun on vaan pakko tuska sisälläni kantaa.
Järkeni voin hetkellisesti sumentaa,
mutta huomenna tuska tulee kuitenkin uudestaan.

En halua enää ihmisiä lähelleni,
haluan suojata heitä itse itseltäni.
Mä en ansaitse rakkautta ihmisten,
koska vain satutan heitä tiedän sen.

Toivottavasti yksin tietäni jatkossa vaellan,
ettei kukaan näe miten kaiken kauniin tuhoan.

Selite: 
anteeksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot