Nimetön

Runoilija kuikui

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oikein osaa sanoo itestäni mitään.. Ihme vempula.. Haha
 

Vihdoinkin löysin sen
Sinut, ihanuuden
Päivääkään en halua unohtaa
Vaikka niihin mahtuu riitoja aivan liikaa

Olen silti onnellinen
Toivottavasti muistat sen
Vaikka usein kiukuttelen
tovissa anteeksi pyytelen
Silloin oot jo vihainen
Unohdat että oon mahdoton,
Hetkessä jopa tahditon
Olen vain niin vaikea.
Haha, mutta sä oot mulle oikea

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
kuikui ... 15.5.2006 1 Runo
kuikui tekis mieli... 20.4.2006 1 Runo
kuikui tohvelieläin 1.5.2006 0 Runo
kuikui kaipuu 15.5.2006 0 Runo
kuikui Miksi... 20.4.2006 0 Runo
kuikui Onnellinen 27.6.2006 0 Runo
kuikui yhä edelleen 15.5.2006 0 Runo
kuikui Nimetön 27.6.2006 0 Runo
kuikui olisit ajatellu 15.5.2006 0 Runo
kuikui Nimetön 27.6.2006 0 Runo