Miksi...

Runoilija kuikui

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oikein osaa sanoo itestäni mitään.. Ihme vempula.. Haha
 

Miksi en lopettanut tätä kaikkea kun oli tilaisuus?
Tiesin jo silloin, että mahdoton on mun tulevaisuus.
Olisin uskonut itseäni edes silloin...
Jatkamista itken illoin..
Olisin silloin edes tehnyt mitä teki mieli..
Ei olisi mua loukannut kenenkään kieli..
Sydäntä särkee nytkin,
Pitäis varmaan ottaa ja nostaa kytkin..
Idiootti, mikä idiootti..
Olin se, joka elämältä paljon odotti..
Onhan se hyvä haaveilla,
Vaikka mieli tekis vaan kuolla...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
kuikui ... 15.5.2006 1 Runo
kuikui tekis mieli... 20.4.2006 1 Runo
kuikui tohvelieläin 1.5.2006 0 Runo
kuikui kaipuu 15.5.2006 0 Runo
kuikui Miksi... 20.4.2006 0 Runo
kuikui Onnellinen 27.6.2006 0 Runo
kuikui yhä edelleen 15.5.2006 0 Runo
kuikui Nimetön 27.6.2006 0 Runo
kuikui olisit ajatellu 15.5.2006 0 Runo
kuikui Nimetön 27.6.2006 0 Runo