...

Runoilija kuikui

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oikein osaa sanoo itestäni mitään.. Ihme vempula.. Haha
 

Jokainen yksinäinen yö merkitsee minulle ehkä enemmän kuin yhteiset yömme.

Yksinäiset yöt muistuttavat minua siitä, kuinka paljon rakastan sinua.

Tyyny kostuu kyyneleistä yö toisensa jälkeen.

Kaipaan sinua koko ajan enemmän.

Miksi en vain voi sanoa sitä ääneen..? Miksi en voi sanoa sitä sinulle suoraan?

Niin, sinähän tiedät sen.. Luullakseni.

Mutta muuten syy on selvä.

Pelkään.
Pelkään välittää..
Pelkään rakastaa..

Se on jotain aivan outoa.
Se on jotain opittavaa.

Opinko sen joksus?

Sitä en tiedä, mutta onneksi olet kärsivällinen..

Selite: 
Joskus huomaa, et yksinäisissäkin öissä on positiiviset puolensa.. Enpä olis uskonu..
Kategoria: 
 

Kommentit

Olet kauhiasti kehittynyt kirjoittajana, kun lueskelin runosi läpi, tämä oli ehdoton parhaimmisto.

Vaikka kliseitä ja pisteitä (+muita merkkejä) on käytetty paljon, tämä on melko hyvä.

Go!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
kuikui Miksi... 20.4.2006 0 Runo
kuikui tekis mieli... 20.4.2006 1 Runo
kuikui tohvelieläin 1.5.2006 0 Runo
kuikui kaipuu 15.5.2006 0 Runo
kuikui yhä edelleen 15.5.2006 0 Runo
kuikui olisit ajatellu 15.5.2006 0 Runo
kuikui ... 15.5.2006 1 Runo
kuikui Nimetön 27.6.2006 0 Runo
kuikui Nimetön 27.6.2006 0 Runo
kuikui Onnellinen 27.6.2006 0 Runo