tohvelieläin

Runoilija kuikui

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En oikein osaa sanoo itestäni mitään.. Ihme vempula.. Haha
 

Vaikka tohvelieläin olenkin
Olen silti onnellinen
Ehkä toisinaan tästä kärsinkin
Olen kuitenkin onnellinen

Rakkaus saa ihmeitä aikaan
Jopa tähän ihmeelliseen ****aan
On se kummallinen tunne tosiaan
Pistää se silti usein laulamaan

Tohvelieläimen on helppo hymyillä

Selite: 
Toi nyt taas vaan oli joku... Hmm... Ei järjen häivääkään..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
kuikui ... 15.5.2006 1 Runo
kuikui tohvelieläin 1.5.2006 0 Runo
kuikui kaipuu 15.5.2006 0 Runo
kuikui Miksi... 20.4.2006 0 Runo
kuikui Onnellinen 27.6.2006 0 Runo
kuikui yhä edelleen 15.5.2006 0 Runo
kuikui tekis mieli... 20.4.2006 1 Runo
kuikui Nimetön 27.6.2006 0 Runo
kuikui olisit ajatellu 15.5.2006 0 Runo
kuikui Nimetön 27.6.2006 0 Runo