ikuisuus

Runoilija Usvaraita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Löysit minut
tai siis sen
mitä minusta on jäljellä

odotin kai liian kauan
en enää laskenut sekunteja
enkä askelia joita kuvittelin kuuluvan

hylkäsit minut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, selkäpiitä riipivää ... mutta upea.

Todella hyvä, kauniisti kirjoitettu.

Surullisen sortuva on runosi ajassaan. Taidokkaan kaunista kuvausta.

kohtalokas eli hyvä pidin

Hienosti olet ilmaissut
ajatuksesi hieman
surullisessa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot