ton coeur est mon amour

Runoilija veriletttu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mä pistän haarukalla otsaan reikiä
että aivot sais happea

kun sä olet siinä
veri pakahtuu paikoilleen onnesta

siellä on sydän
ommeltuna kiinni sun käteesi
joka hipaisi mun poskeani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeita kielikuvia!

Kauniin kipeitä sanoja. Häiriintyneen hienoa runoa.

Pidin niin.

 

Käyttäjän kaikki runot